ציוד למסעדות כחלק מעיצוב הפנים של המסעדה והמטבח שלה

תוכן העניינים
ציוד למסעדות

מתי בפעם האחרונה חידשתם את המטבח הביתי שלכם? מן הסתם כשתכננתם את המטבח הביתי החדש שלכם שקלתם כל צעד עד לפרט האחרון כדי להגיע לנוחות והאיכות הטכנולוגית המקסימאלית.

תחשבו עכשיו כל שכן לגבי ציוד למסעדות בעסק הפרטי שלכם. האם לא תרצו להגיע לנוחות ולאיכות הטכנולוגית המקסימאלית שתאפשר לכם עבודה יעילה איכותית ומהירה עם ציוד למסעדות מתקדם, ובמיוחד עכשיו לאחר עידן הקורונה שהביא לעידן הדוכנים המהירים, נדרשת נראות ברמת המיתוג.

רוצים לדעת איפה ואיך לעשות את זה נכון? חברת ב.פ.ר. סוכנויות בע"מ תשמח לסייע לכם ולהמליץ לכם על המטבח שיתאים בדיוק למזון שאתם מוכרים.

איך להצטייד נכון

אם זו לכם הפעם הראשונה בה החלטתם לפתוח עסק למזון בין אם מדובר במסעדה, בית קפה, פאב או דוכן למזון מהיר, אתם חייבים לדעת איך להתאים את המטבח שלכם כך שתוכלו להרגיש בו בשיא הנוחות, הן מבחינת מבנה הטבח או הדוכן, והן מבחינת הציוד למסעדה או לדוכן שלכם. אז איך מצטיידים נכון עם ציוד למסעדות? הנה כמה טיפים שכדאי לשים עליהם את הדעת:

  • אז מעבר להכנת המזון אתו אתם מעוניינים לפנק את לקהל הלקוחות שלכם, אתם צריכים לדעת מה הקו של סגנון המזון אותו אתם מעוניינים למכור. האם דרושים לכם כלים גדולים או כלים קטנים, איזה ציוד מטבח הכרחי לכם לעבודה במטבח האם אתם צרכים מקררים או מקפיאים לשמירת חומרי הגלם, גרילים ופלנצ'ות אם המזון שאתם מעוניינים למכור דורש זאת בעיקר עם מוצרים מן החי. וכן על זה הדרך. כאשר אתם יודעים בדיוק מהו הקו הקולינארי שלכם בחירת הציוד למסעדות תהיה לכם הרבה יותר ברורה וקלה
  • כמו שדרוש במטבח חדש או מתחדש השאלה נוגעת גם בעלויות, ומכאן בעצם האם כדאי לקנות ציוד חדש למטבח או יד שנייה. שאלה שכדאי להתעכב עליה, משום שלהצטייד במטבח חדש כולל ציוד למסעדה שלכם או לדוכן, עלולה להגיע להוצאה נכבדת , לכן כדאי להתייעץ עם חברה מקצועית המתמחה בתחום השיווק והמכירה של ציוד למסעדות, בכדי לדעת היכן כן כדאי לקנות חדש ומה אפשר לחסוך גם בקניית ציוד יד שנייה
  • עכשיו כשכבר יש לכם מושג או אפילו ידיעה די ברורה מה הכיוון שלכם בקו הקולינארי, חשוב מאד לדעת היכן לרכוש את הציוד למסעדות, מקום בו תוכלו לקבל ייעוץ והדרכה איך להצטייד נכון. חשוב מאד גם לשים דגש על ההתפתחות החדשה בעקבות הקורונה שהחלה גל של משלוחים דרך רשת הדיגיטל ופתיחה מסיבית של דוכני מזון המצוידים בהתאם. חברה מקצועית תדע לייעץ לכם ולבחור יחד אתכם את הציוד למסעדות שיתאים בדיוק לעסק שלכם, וגם לצאת במחיר נוח

סיכום דבר

לבחור ציוד חדש עבור המסעדה שלכם  דורשת תכנון מראש. תכנון מראש בו אתם חייבים לקחת בחשבון תכנון מבנה המטבח שלכם כמו גם את הציוד למטבח שלכם בעסק. אתם צרכים לדעת לאיזה כלי ציוד אתם זקוקים כמו מקפיאים ומקררים מתאים לאחסון חומרי הגלם שלכם או לפלנצ'ות וגרילים. ואם ציוד המסעדה לו אתם זקוקים הוא דוכן אוכל, אז דעו כי הדוכנים של היום לממכר אוכל הם לא הדוכנים של פעם. חברת פ.ב.ר לציוד עבור מוסדות תשמח לייעץ ולסייע גם לכם. מוזמנים ליצור קשר באתר הבית.